IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс разглежда забележителности в Гърция

21 юли 2022 14 30

Тенисистката се отбеляза от Атина

БГНЕС

БГНЕС

Това лято много звезди са на море в Гърция и Турция. След като забелязаха Илон Мъск на яхта съвсем близо до България, Серина Уилямс последва примера му. И сподели с феновете си, че е в Атина. 

В своя профил във Facebook тенисистката сподели, че с Алексис Оханян решили да отскочат до нашата съседка съвсем импровизирано. 

Качвайки няколко кадъра от разходката си из Акропола, спортистката изтъква, че не е добавяла филтри. 

„Можете да видите, че ръката ми е с моя цвят и тялото ми свети. Мисля, че това е послание - да продължим да светим“, споделя Серина Уилямс.

На снимките виждаме тенисистката с дълга черна рокля, леко набрана с връзки. 

Много интересно, Кралицата на Атина, Приятно изкарване на ваканцията, пишат последователи на звездата. От нашия екип пък й пожелахме да отскочи и до България, където е роден нейният близък приятел Григор Димитров. 

Само тримата, написа още Серина, показвайки, че с нея, освен Алексис, е и дъщеря им Олимпия. 

Припомняме, че малко преди да замине на море, известната тенисистка бе в Лондон. А там я видяхме не с кой да е, а именно с Гришо. След като не се представиха добре на Откритото първенство на Великобритания, те си направиха утешаваща разходка из британската столица. За за нея съобщи полусестрата на Уилямс - Иша Прайс. Тя написа в Instagram: 

„Концерти, вечерни партита, селфита с приятели, музеи, време за чай и време с любимите ми хора - скъпи Лондон, беше страхотно!“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари